You could put your verification ID in a comment Or, in its own meta tag Or, as one of your keywords Your content is here. The verification ID will NOT be detected if you put it here.
Főoldal » BULVÁR » VV Éva szégyent hozott a magyarokra.
VV Éva szégyent hozott a magyarokra.

VV Éva szégyent hozott a magyarokra.

VV Éva szégyent hozott a magyarokra. Miss Budapestként vedelt és verekedni akart, majd rendőrt kellett miatta hívni, mert részegen a szépségverseny fodrászának és egy szerb lánynak is nekiment. A szállodából is kirúgták. Gratulálunk neki.

Nem gondoltuk volna, hogy ez után a klipp után is lehet még lejjebb süllyedni.

Rátámadt a szépségverseny résztvevőire, gyilkossággal fenyegetőzött, ki kellett hívni miatta a rendőröket, és kidobták a szállodából. VV Éva így képviseli Budapestet az athéni szépségversenyen.

„Baj van!” – üzente munkatársunknak tegnap reggel VV Éva, majd órákig hiába kerestük a görögországi szépségversenyen a Miss Budapestként induló lányt. A ValóVilág Törtetője délután jelentkezett újra, azt hajtogatta, kidobták a hotelből. Majd egy angolul beszélő biztonsági őr vette át a kagylót, aki magyarázattal is szolgált.

– Egész nap iszik, reggeltől estig vodkázik, nem tartotta be a szálloda szabályzatát, jogunk van az utcára tenni – közölte sajnálkozva a férfi, de azt csak a versenyen döntős, és egyébként a Miss Bikini címet már bezsebelő másik lány árulta el, mi volt a valódi ok.

vvvi545445

Miss Budapestként indult Athénba VV Éva, ahonnan elég érdekes képeket küldött magáról.

– Miután megnyertem a Miss Bikini címet, előtört Évából a féltékenység. Azt mondogatta, éjszaka megöl. Majd a szerb lányt akarta megverni. A fodrászra is rátámadt, mert nem tetszett a haj, amit csinált neki. Éjszaka engem a saját szobámból kimenekítettek, hogy ne találjon meg, ő meg fel-alá járkált részegen a folyosókon, ordibálta a nevemet. Néhány szobába bejutott, a lányok sírtak. Borzasztó volt, és félelmetes – magyarázta a külföldi verseny egyik résztvevője.

A szálloda végül a hatóságokhoz fordult.

– Kihívták rá a rendőrséget. Nem tudom, miként úszta meg, hogy ne egy zárkában végezze. Kitették a hotelből.

forrás:borsonline

Hozzászólások lezárva.

A lap tetejére