You could put your verification ID in a comment Or, in its own meta tag Or, as one of your keywords Your content is here. The verification ID will NOT be detected if you put it here.
Főoldal » ÉRDEKESSÉG » Visszakapta amputált karját 47 év után
Visszakapta amputált karját 47 év után

Visszakapta amputált karját 47 év után

Elképesztő történetről számolt be az AP amerikai hírügynökség. Egy amerikai doktor 1966 óta őrzött egy amputált kart, amelyet még a vietnami háború alatt vágott le egy sebesült katonáról. Most visszaadta a végtagot.

47 év után kapta vissza levágott karját egy észak-vietnami katona. Nguyen Quang Hung még 1966-ban sérült meg, egy amerikai orvos, Sam Axelrad mentette meg az életét, annak ellenére, hogy ellenségek voltak. A csontokat ezután véletlenül magával vitte egy táskában az államokba. Két éve bukkant rá ismét és elkezdte felkutatni a vietnami férfit.

A texasi orvos nemrég utazott ki az ázsiai országba, ahol egy bőröndben magával vitte Hung karját is. A 73 éves vietnami veterán megdöbbent a nem mindennapi ajándékon, de meg is örült neki, hiszen így amikor eljön az idő, minden porcikáját eltemethetik. A két férfi fél évszázada még egymás ellensége volt, most azonban kedélyesen elviccelődtek azon, hogy melyikükön látszanak meg jobban az évek.

Hozzászólások lezárva.

A lap tetejére