You could put your verification ID in a comment Or, in its own meta tag Or, as one of your keywords Your content is here. The verification ID will NOT be detected if you put it here.
Főoldal » NEM KAMU? » Úfó lopakodott a felhő mögött, de lebukott
Úfó lopakodott a felhő mögött, de lebukott

Úfó lopakodott a felhő mögött, de lebukott

Egy Spanyolországi autópályán áprilisi jó minőségű felvétel készült egy ufóról, ami egyszerűen el akart tűnni a látókörből, de lebukott. A videó felvétel, végre jó minőségű.

Egy spanyol autópályán haladó fiatalemberek figyelmesek lettek egy rendkívül furcsa égi objektumra az áprilisi derült égen. Majd félreálltak az autópályán, hogy felvételt készítsenek a valamiről. Ezt nagyon sikeresen meg is tették, hiszen a lopakodó égi objektum úgy viselkedett, mintha észrevette volna őket, hogy a fiatalembereknek feltűnt út közben. Így egy legközelebb lévő kis felhő mögé sikerült neki “elbújnia”, ahol le is bukott.

Nem tudni, hogy a lopakodó üzemmód sérült-e, mint az előző Egyesült Államok-beli elnök védelmében álló “testőr”,  vagy pedig szándékosan akarták fajunk figyelmét felhívni az eseményre, de az ufó hirtelen nagy fényváltás után alázuhant, minden bizonnyal a Földünkre.

Vajon hiteles-e az esemény? A felvételt nézve minden bizonnyal, de most vannak-e ufók, vagy nincsenek?

Hozzászólások lezárva.

A lap tetejére