You could put your verification ID in a comment Or, in its own meta tag Or, as one of your keywords Your content is here. The verification ID will NOT be detected if you put it here.
Főoldal » ÉRDEKESSÉG » Sokkot kaptak, mikor rátaláltak 13 éve eltűnt fiúkra
Sokkot kaptak, mikor rátaláltak 13 éve eltűnt fiúkra

Sokkot kaptak, mikor rátaláltak 13 éve eltűnt fiúkra

Csoda, hogy még életben van a 43 éves Darrell Simester. 13 évvel ezelőtt ejtette fogságba egy férfi, aki az elmúlt egy évtizedben rabszolga módjára dolgoztatta – írja a Daily Mail. Az enyhén értelmi fogyatékos Simester egy walesi nyaraláson tűnt el, szülei pedig minden követ megmozgattak azért, hogy fiúk nyomára bukkanjanak.

A férfi 30 éves volt, mikor testvérével kirándulni utazott Walesbe, ahonnan úgy tűnt többé nem tér már haza. Simesternek rejtélyes módon nyoma veszett az utazás során. Azt a mai napig nem tudni, hogyan rabolták el, azonban egyik pillanatról a másikra egy szadista kezei közt találta magát.

A tehetetlen Simestert egy farmer tartotta bezárva 13 éven keresztül. A férfi elmondása szerint fogavartótja napi 20 órában dolgoztatta, alig adott neki enni és arra kényszerítette, hogy a pincében, patkányok között lakjon. Az elrabolt férfinek esélye sem volt a menekülésre, hiszen a farm messze volt minden lakott településtől.

Hála szülőknek, akik soha nem adták fel fiúk keresését és állandóan közölték fotóját, egyik nap egy kiránduló felismerte a csontsovány, láthatóan súlyos beteg férfit és azonnal szólt a családnak. A szülők maguk mentek el a Simesterét, aki azonnal kórházba került. Mint kiderült teste súlyosan eldeformálódott a keserves munkával eltöltött évek alatt.

Elrablója az esetet követően azonnal elmenekült, a rendőrségnek még nem sikerült a nyomára bukkannia.

forrás: BorsOnline

Hozzászólások lezárva.

A lap tetejére