You could put your verification ID in a comment Or, in its own meta tag Or, as one of your keywords Your content is here. The verification ID will NOT be detected if you put it here.
Főoldal » HAZAI » Öngyilkos lett Bendegúz
Öngyilkos lett Bendegúz

Öngyilkos lett Bendegúz

Szombat reggel Fót és Csomád között egy férfi holttestet találták meg a rendőrök. Az áldozat öngyilkos lett, egy fára akasztotta fel magát az erdőben, így a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a történteket. Az áldozat Olvasztó Imre, a kultikus Indul a bakterház Bendegúza, az ország kedvenc gyerekszínésze volt.

bendeguz

Olvasztó Imre 1966-ban született. Egyetlen filmje, az 1979-es Indul a bakterház ugyan hatalmas siker volt, mégsem lett belőle színész, bár sokan próbálták erre rábeszélni. A Délmagyarnak adott, három évvel ezelőtti interjújában elárulta: a nyomdaiparban helyezkedett el Budapesten, névjegykártyától az óriásplakátig mindenfélét készített. Jellegzetes tájszólását felnőttként kinőtte, mert mindig is nagyon zavarta. Időközben pedig nagycsaládos apa lett, négy gyermeke született, a legkisebb közülük hároméves.

Hozzászólások lezárva.

A lap tetejére