You could put your verification ID in a comment Or, in its own meta tag Or, as one of your keywords Your content is here. The verification ID will NOT be detected if you put it here.
Főoldal » NŐI DOLOG » Krisztina: egy nem mindennapi nő története
Krisztina: egy nem mindennapi nő története

Krisztina: egy nem mindennapi nő története

Sugárzik belőle az életkedv, pedig sok csapást mért a sors Krisztinára. Fejlődési rendellenességgel született, mégis lett három gyermeke. Januárban tudta meg, hogy rákos.

Januárban derült ki, hogy leukémiás. Krisztinát sohasem kényeztette el a sors.

Fejlődési rendellenességgel született, s egyéves korában mindkét lábát amputálták térd alatt. Első születendő babáját elvesztette, majd elvált. Második házassága azonban boldog, három gyermekük született.

– Már túl vagyok a negyedik kemoterápiás kezelésen, csontvelő-átültetésre várok. Csak ez segíthet – mondja olyan természetesen, mintha csupán az időjárásról csevegnénk.

Krisztina egy nem mindennapi nő

Közben befut a villamosvezetőként dolgozó férj és a három mosolygós gyermek: a 9 éves Bernadett, a 6 éves Panna és a 4 éves Tamás. Boldogan ölelik anyjukat.

– A csontvelő-átültetés után két-három hétig látogatót sem fogadhatok. Bizony, nagyon örülnék, ha lenne egy laptopom, de erre most nem futja nekünk – erősíti meg Krisztina.

forrás:BorsOnline

Hozzászólások lezárva.

A lap tetejére