You could put your verification ID in a comment Or, in its own meta tag Or, as one of your keywords Your content is here. The verification ID will NOT be detected if you put it here.
Főoldal » ÉRDEKESSÉG » Irányíthatják, és lehallgathatják mobiltelefonunkat!
Irányíthatják, és lehallgathatják mobiltelefonunkat!

Irányíthatják, és lehallgathatják mobiltelefonunkat!

Egyre jobban meg kell gondolnunk, hogy miről beszélünk telefonálás közben, mert attól tartunk, valaki figyeli: mi a csevegésünk témája vagy azt, hogy éppen merre járunk.

Számtalan módon le lehet hallgatni a mobiltelefonjainkat, azt azonban tudni kell: ha nem a nemzetbiztonság vagy a rendőrség teszi mindezt, akkor az törvénytelen.

cell4353

Alább azokat a jeleket soroljuk fel egy nevének elhallgatását kérő nemzetbiztonsági szakember segítségével, amelyekből arra lehet következtetni, hogy valaki figyel bennünket.

1.Ha azt vesszük észre, hogy a telefonunk gyorsabban merül le a szokásosnál, és az akkumulátora nem régi, az is a lehallgatás tünete lehet.
2.Ha a telefonunk tudtunk nélkül telepít alkalmazásokat, magától bekapcsol a világítása vagy hirtelen kikapcsol, az is lehet az oka, hogy a távolból irányítják.
3. Ha nehezen vagy egyáltalán nem tudjuk kikapcsolni a mobilunkat, szintén óvatosságra adhat okot.
4.Normális esetben a telefon kihűl, de ha továbbra is feltűnően meleg marad az akkumulátora, azt jelenti, hogy a távolból más is használja a készülékünket.
5.Jellemző jele a lehallgatásnak a háttérzaj. Ilyenkor visszhangos, kattanások és zörejek zavarják a beszél-getést.

forrás:borsonline

Hozzászólások lezárva.

A lap tetejére