You could put your verification ID in a comment Or, in its own meta tag Or, as one of your keywords Your content is here. The verification ID will NOT be detected if you put it here.
Főoldal » BULVÁR » Az Éjjel-Nappal Budapest Szandija legyőzte a rákot.
Az Éjjel-Nappal Budapest Szandija legyőzte a rákot.

Az Éjjel-Nappal Budapest Szandija legyőzte a rákot.

Az Éjjel-Nappal Budapest Szandija korábban antidepresszánsokon élt és pszichológushoz járt. Egy súlyos betegség az egész életét megváltoztatta.

- Elmentem rákszűrésre, ahol kiderült, hogy méhnyakrákom van. Először gyógyszerekkel, utána pedig műtéttel próbálkoztak – meséli a hot! magazinnak Szandi, aki a műtét után sem nyugodhatott meg.

- Egyik nap azt vettem észre, hogy ömlik belőlem a vér. Azonnal elájultam, és elvitt a mentő. Hiába vizsgáltak ki, semmit sem találtak, így máig nem tudják, hogy pontosan miért történt mindez. Később három hónapon keresztül minden egyes hónapban eluralkodott rajtam a pánik: nem kaptam levegőt, szorított a mellkasom, és hallucináltam. Elkezdtem pszichológushoz járni, és egy ideig antidepresszánsokat szedtem, így szerencsére elmúlt a pánikbetegségem. A gyógyuláshoz persze az is nagyban hozzájárult, hogy rájöttem: minden fejben dől el – hangsúlyozza az Éjjel-Nappal Budapest Szandija.

forrás:stop.hu

Hozzászólások lezárva.

A lap tetejére