You could put your verification ID in a comment Or, in its own meta tag Or, as one of your keywords Your content is here. The verification ID will NOT be detected if you put it here.
Főoldal » NEM KAMU? » A nemi erőszakot posztolta segitsegnyujtas helyett
A nemi erőszakot posztolta segitsegnyujtas helyett

A nemi erőszakot posztolta segitsegnyujtas helyett

A főiskolai hallgató, tanúja volt egy erőszakos közösülésnek hazafelé menet, de segítségnyújtás helyett inkább lefotózta, amit látott, majd kitette Twitterre. Az egy sarokra lévő rendőrségre sem ment be jelenteni a dolgot.

A nemi eroszakot posztolta segitsegnyujtas helyett

A 19 éves Vance Blanc tanúja volt annak, hogy egy fiatal lány szexuálisan bántalmaznak, de a rendőrséget nem értesítette, és közbe se lépett – írja a Daily Mail. Az amerikai fiú a segítségnyújtás helyett fotót készített a bűncselekményről és posztolta a Twitteren.

Mint kiderült, a hirtelen jött népszerűség egy időre a maradék eszét is elvette, hiszen úgy tűnt, meg sem bánta a dolgot. Másnap azonban már tudta, hogy mit tett, ezért elment a rendőrségre, hogy segítsen a nyomozóknak.

A sértett állítólag nem volt magánál, amikor az egyik férfi magáévá tette, így másnap szembesült azzal, hogy valójában mi történt vele vasárnap, hiszen az interneten köszönt vissza az a fotó, amely bizonyító erejű.

Vance Blanct a közösség szerethető fiúnak ismerte, aki stabil és kiegyensúlyozott párkapcsolatban él.

forrás:borsonline

Hozzászólások lezárva.

A lap tetejére