You could put your verification ID in a comment Or, in its own meta tag Or, as one of your keywords Your content is here. The verification ID will NOT be detected if you put it here.
Főoldal » HAZAI » Gázkészülékek felülvizsgálat díját, a szolgáltatónak kell állnia!
Gázkészülékek felülvizsgálat díját, a szolgáltatónak kell állnia!

Gázkészülékek felülvizsgálat díját, a szolgáltatónak kell állnia!

Összhangban a kormány lakossági terhek mérséklését szolgáló célkitűzéseivel, a jövőben a lakossági gázkészülékek műszaki-biztonsági felülvizsgálatának díját a gázszolgáltató állja. A fogyasztónak a szolgáltatónál kell bejelenteni, ha olyan készüléket üzemeltet, amely felülvizsgálatra szorul. 2013. december végéig az 1981 vége előtt, vagy ismeretlen időpontban üzembe helyezett készülékeket kell felülvizsgáltatni – áll a Nemzetgazdasági Minisztérium közleményében.

A gáz csatlakozó vezetékek és felhasználói berendezések műszaki-biztonsági felülvizsgálatáról szóló 19/2012. (VII. 20.) NGM rendelet célja az volt, hogy a biztonságos üzemeltetés érdekében a gáz csatlakozóvezetékek és felhasználói berendezések műszaki biztonsági felülvizsgálata határidőn belül, ellenőrizhetően megtörténjen.

A szabályozás az ingatlan tulajdonosát illetve a gázberendezés használóját kötelezi a tulajdonában vagy használatában lévő vezetékek és felhasználói berendezések időszakonkénti műszaki biztonsági vizsgálatának elvégeztetésére.

A Kormány döntésével olyan, az NGM rendelet végrehajtásának elősegítését szolgáló intézkedések születtek, amelyek a lakossági terhek – rezsicsökkentéssel összhangban történő – mérséklését célozzák.

forrás:portfolio.hu

Hozzászólások lezárva.

A lap tetejére