You could put your verification ID in a comment Or, in its own meta tag Or, as one of your keywords Your content is here. The verification ID will NOT be detected if you put it here.
Főoldal » ÉRDEKESSÉG » 7 évet kapott, megölte magát még a tárgyaló teremben
7 évet kapott, megölte magát még a tárgyaló teremben

7 évet kapott, megölte magát még a tárgyaló teremben

7 év letöltendő börtönt kapott egy 48 éves amerikai férfi, amiért megrontotta egy kiskorút. Miután kimondták, hogy bűnös, megölte magát a tárgyalóteremben.

Egy Missouri állambeli férfit, Steve Parsons bűnösnek talált a bíróság kiskorú megrontásának vádjában – írja a New York Daily News. Miután kimondták az ítéletet, a férfi bekapott egy ciánkapszulát és a tárgyalóteremben elhunyt. Mindenki megdöbbent és sokkot kapott, amikor elkezdett rázkódni, majd meghalt.

Parsonst azért tudták elítélni, mert a 14 éves áldozata részletes vallomást tett a bíróságon. A perben ítélet június utolsó csütörtökén született, és mint kiderült nem sokkal korábban online rendelt a férfi ciánkapszulákat. A helyi seriff szerint a tárgyalásra becsempészte a halálos mérget, de mielőtt megölte magát a családtól és az áldozattal is elnézést kért.

A megyei ügyész szerint az ítélet nem volt jogtalan, az esküdtszék helyesen döntött.

Hozzászólások lezárva.

A lap tetejére