You could put your verification ID in a comment Or, in its own meta tag Or, as one of your keywords Your content is here. The verification ID will NOT be detected if you put it here.
Főoldal » ÉRDEKESSÉG » 21 évesen 88 centi és 11kg, pont mint egy óvodás
21 évesen 88 centi és 11kg, pont mint egy óvodás

21 évesen 88 centi és 11kg, pont mint egy óvodás

Nick Smith az úgynevezett primordiális törpeségben szenved, így felnőtt korában sem nagyobb, mint egy hároméves gyerek: 88 centi magas és 11 kiló. Ez a genetikai elváltozás sokszor jár együtt komoly egészségügyi tünetekkel, így Nick nem számíthat hosszú életre. Főleg, hogy egy életveszélyes értágulat van az agyában.

Nick Atlantában született, és egyike annak a 100 embernek, akiket a törpeség igen ritka formája érint. Így aztán a 21 éves férfi a világ legkisebb emberei közé tartozik, és egy hároméves gyermek méretében éli mindennapjait.

Állapota még különlegesebbnek tűnik, ha családja körében van, hiszen két testvére igen magasra nőtt: a 18 éves Levi és a 24 éves Travis mindketten meghaladják a 196 centit.

- Mindig ezen viccelődünk, hogy Levi és én elloptuk az összes magasság-gént, ezért lett Nick ilyen pici. Az egész helyzet nagyon ironikus, hiszen a családban mindenki magas – meséli Travis a Daily Mail -nek.

kicsi9865

Nick szervezetében egy időzített bomba ketyeg: a vizsgálatok kimutattak egy nagyméretű aneurizmát az agyában. Ez az értágulat az egyik artériáját érinti, és ha elpattan, az azonnali halált okoz.

- A hétköznapokban nem jelent semmilyen gondot, de a tudat, hogy bármikor szétrobbanhat, és akkor itt a vég, iszonyat rémisztő – mondja Nick anyja, Shelly.

Hozzászólások lezárva.

A lap tetejére